ukenru
nastavnik-portu-mozhe-zaminiti-fonseku-v-shakhtari

Наставник "Порту" може замінити Фонсеку в "Шахтарі"

 • 10348 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Головний тренер "Порту" 43-річний португалець Сержіу Консейсау може продовжити кар'єру на чолі донецького "Шахтаря", інформує УНН з посиланням на видання A Bola.

Повідомляється, що у нинішнього тренера "гірників" Паулу Фонсеки влітку контракт підбігає до завершення, тому на його заміну керівництво українського колективу почало розглядати різні варіанти.

"Шахтар" зацікавлений в послугах Консейсау і має бажання запропонувати більш вигідні умови контракту, ніж спеціаліст наразі має в "Порту".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наставник "Шахтаря" може очолити французьке "Монако"

Окрім донеччан в числі претендентів на Консейсау називають англійський "Евертон", а також італійські "Інтер" і "Лаціо", за які португалець виступав в якості гравця.

Зазначимо, що тренерську роботу 43-річний португалець розпочав за команди зі своєї країни з 2012 року – "Ольяненсе", "Академіка", "Брага", "Віторія". Попередній сезон він провів на чолі французького "Нанта", привівши команду до 7-го місця у Лізі 1.

Як повідомляв УНН, Консейсау очолив "Порту" перед стартом поточного сезону і вперше за п'ять років привів команду до чемпіонства.

Українські Національні Новини

Спорт