nastav-chas-dlia-yes-vidkryty-svoi-dveri-ta-intehruvaty-ukrainu-premier-ispanii

"Настав час для ЄС відкрити свої двері та інтегрувати Україну"- прем'єр Іспанії

 • 28831 переглядiв

Прем'єр-міністр Іспанії Педро Санчес прагне розпочати переговори про вступ України до ЄС до того, як закінчиться його головування в Раді ЄС 31 грудня.

Прем'єр-міністр Іспанії Педро Санчес заявив, що сподівається на початок переговорів про вступ України до ЄС до закінчення шестимісячного ротаційного головування його країни в Раді ЄС 31 грудня. Про це він сказав у середу, напередодні саміту ЄС, повідомляє TVP World, пише УНН.

Я розпочав головування Іспанії з поїздки до Києва і сподіваюся завершити його відкриттям переговорів про вступ до ЄС із цією країною тепер, коли відомий звіт Європейської комісії

- сказав Санчес на пленарному засіданні Європарламенту.

Санчес додав, що "настав час для ЄС відкрити свої двері та інтегрувати Україну, а також Молдову і країни Західних Балкан".

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський напередодні саміту ЄС заявив, що позитивне рішення про початок переговорів щодо вступу України до ЄС має бути ухвалено з огляду на виконання усіх рекомендацій. Бо відкладання рішення означатиме, що російський диктатор володимир путін на нього вплинув.

Тетяна Краєвська

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні планують приватизувати ще два спиртзаводи

     • 33142 переглядiв