ukenru
nasirova-zvilnyat-nayblizhchim-chasom-danilyuk

Насірова звільнять найближчим часом - Данилюк

 • 10572 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. Міністр фінансів Олександр Данилюк переконаний, що відстороненого з посади голови Державної фіскальної служби Романа Насірова звільнять найближчим часом. Про це він повідомив журналістам перед засіданням уряду 17 січня, передає кореспондент УНН.

“Маємо підтвердження, що у Насірова є британський паспорт. Це порушення закону про державну службу. Перед засіданням Кабміну відбулася нарада, де було ухвалено рішення, про те, що я ініціюватиму формальну подачу на звільнення до Вищої кваліфікаційної комісії. Тобто процес ми розпочинаємо, і я упевнений, що нам вдасться завершити його дуже швидко”, — прокоментував Данилюк звільнення Насірова.

Нагадаємо, Шевченківський суд 27 листопада розпочав підготовче засідання у справі відстороненого голови Державної фіскальної служби Р.Насірова.

У березні 2017 року Р.Насірова заарештували, але він вийшов на свободу, оскільки його дружина і тесть внесли 100 млн грн застави. У зв'язку з кримінальним провадженням його усунули з посади голови Державної фіскальної служби.

3 березня 2017 року Кабінет міністрів України відсторонив з посади голови Державної фіскальної служби Романа Насірова, виконуватиме його обов’язки Мирослав Продан.

САП оголосила про завершення розслідування справи і розкритті матеріалів 28 липня 2017 року. Всього у справі 240 томів, і на початку жовтня Р.Насіров заявив, що прочитав близько половини.

Як повідомляв УНН, О.Данилюк заявив, що Кабінет міністрів України скасував низку актів, які були необхідні для інституційної реформи ДФС.

Українські Національні Новини

Політика