nasicheniy-astrologichnimi-podiyami-tizhden-goroskop-dlya-vsikh-znakiv-zodiaku-na-17-23-lipnya

Насичений астрологічними подіями тиждень: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 17 – 23 липня

 • 1409424 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. Зміна положення місячних вузлів, молодик та ретроградна Венера – спеціально для читачів УНН професійний астролог Ксенія Базиленко розповіла як ці події вплинуть на представників усіх знаків Зодіаку у період з 17 по 23 липня, пише УНН.

Цитата

«Цей тиждень буде насичений яскравими та важливими астрологічними подіями. Перше з них відбудеться 17 липня о 21.30 за київським часом - ми зустрінемо молодика у знаку Рака. Момент молодика дуже важливий, оскільки саме в цей період ми можемо вплинути на події майбутнього місяця місяця своїми намірами та емоціями. Використовуйте цей час для написання своїх планів та бажань.

Друга важлива подія – це ретроградність Венери з 23 липня до 4 вересня. А з 20 по 23 число Венера буде стаціонарною і це найнесприятливіший період для будь-яких фінансових операцій, великих покупок та інвестицій. Також це важкий період у любовних відносинах. Категорично відмовтеся від пластичних операцій та від будь-яких косметологічних процедур.

І головна подія: з понеділка змінюється становище місячних вузлів на півтора роки. Вони свідчать про основний шлях розвитку всіх нас. З цього моменту поступово змінюватимуться основні світові процеси. Про це буде окрема стаття.

Аспекти цього тижня є досить напруженими, тому діяти треба обережно, без агресії. 20 липня буде стелліум (парад) планет: Місяць, Меркурій, Венера та чорний місяць Ліліт у Леві. Це схожа ситуація, яка була наприкінці червня і програлася в історії з Пригоженим «Вагнером». Амбіції великих лідерів можуть призвести до категоричних рішень. Ми всі також повинні бути уважні до наших особистих егоїстичних проявів, бути терплячими один до одного», - розповіла астролог.

ОВНИ

Цей тиждень також буде наповнений сімейними та побутовими питаннями. Гостро стануть взаємини у сім'ї, з батьками, а також з вашим посібником на роботі. Уникайте конфліктів. Постарайтеся виявити терпіння та турботу про своїх близьких. Відмовтеся від важливих фінансових рішень та від великих покупок. Присвятіть свій вільний час навчанню та саморозвитку.

ТЕЛЬЦІ

Цей тиждень може бути для вас досить напруженим. Ви можете бути втягнуті у великі конфлікти, особливо з близькими родичами чи сусідами. Будьте обережні, якщо ви займаєтеся комерцією або працюєте в інформаційних напрямках. Будьте уважні на дорогах. Ви можете спокійно та обдумано розпочинати нові проекти. У вільний час вам варто якісно відпочивати. Більше приділяйте часу своїм дітям.

БЛИЗНЮКИ

Цього тижня ви прийматимете безліч фінансових рішень. Також до вас можуть прийти досить спокусливі бізнес-пропозиції. Відмовтеся від грошових вкладень та великих покупок, а всю інформацію варто ретельно перевіряти. Суперечки також вам не принесуть успіху. У вихідні присвятіть час відпочинку біля води на природі. Тож ви зможете відновити свої сили.

РАКИ

Цей тиждень для вас буде досить напруженим. Основні претензії у вас будуть до себе. У такому стані не варто ухвалювати важливих рішень, особливо у фінансових питаннях. Постарайтеся зберігати спокій, проявляйте любов до себе та оточуючих. У такому стані ви можете розпочинати нові справи. Не забудьте правильно запланувати місяць, прописати свої бажання у новолуння увечері 17 липня.

ЛЬВИ

Ви можете опинитися в епіцентрі важливих подій. Стелліум планет, який буде всередині цього тижня утворюється у вашому знаку зодіаку. Для вас це великі можливості для початку чогось нового та грандіозного. Головне, впоратися зі своїм его, враховувати не лише особисті інтереси, а також інтереси вашого оточення. Краще бути командним гравцем, не перетягуйте усю увагу на себе, інакше наслідки будуть надто складними. Особливо це стосується Львів-керівників.

ДІВИ

Цей тиждень важкої та напруженої роботи. Особливо складним може бути 21 липня. З одного боку – цей період просуне ваші справи, ви зможете успішно розпочати багато нових проектів. З іншого боку, надмірна перенапруга може призвести до труднощів зі здоров'ям. Вам варто бути уважним до свого організму, більше відпочинку та сну у вільний від роботи час.

ТЕРЕЗИ

Для вас цей тиждень може бути дуже успішним, особливо в нових справах. Впроваджуйте все задумане. Але вам варто бути уважними до надміру амбітних пропозицій. Не сприймайте все на віру, а ретельно все обмірковуйте. Також буде багато зустрічей із друзями, з якими в цей період не варто ділитися вашими гострими проблемами. Цього тижня відмовтеся від великих покупок та великих фінансових вливань. Вихідні краще провести на самоті на природі.

СКОРПІОНИ

Цього тижня варто діяти обережно та обережно. Починаючи нові справи, добре все передбачте, дійте спокійно і тоді на вас чекає успіх. Також вам варто по можливості відкласти далекі поїздки, а у відносинах з керівництвом не виявляти зайві амбіції. Спиратися зараз вам краще на себе.

СТРІЛЬЦІ

Цього тижня, на Місяці, ви зможете спокійно впроваджувати свої нові проекти. Можливі далекі поїздки та ділові відносини з іноземцями. Але вам не варто надмірно ризикувати чи порушувати закон, інакше наслідки можуть бути дуже скрутними. Дійте обережно, не інвестуйте та не беріть кредити. 17 липня ввечері напишіть про свої плани та мрії на найближчий місячний місяць.

КОЗЕРІГИ

З одного боку, цей тиждень з молодим чоловіком принесе вам безліч можливостей для будь-яких починань. З іншого боку, у вас буде перевірка на ваше вміння домовлятися та бути гнучкими, а не виявляти вашу категоричність. Саме ця якість може зараз занапастити всі ваші справи. Будьте обережні та уважні, особливо у відносинах з вашими партерами, як по бізнесу, так і по шлюбу.

ВОДОЛІЇ

Цього тижня до вас прийде багато нових можливостей. Ви самі будите натхнені своїми ідеями та проектами. Використовуйте 17 липня вечір (новолуння) для написання ваших планів та мрій. У цей період ви дізнаєтесь про хитрощі ваших партнерів. Ви самі також маєте уникати авантюрних заходів. Особливу увагу приділіть своєму здоров'ю. Пройдіть профілактичне обстеження, постарайтеся перейти на ЗОЖ.

РИБИ

На цьому тижні не беріть все близько до серця, що властиво вашій природі. Особливо в особистому житті та у відносинах з вашими дітьми, які зараз можуть особливо загостритися, через ваш настрій. Не вкладайте гроші та не робіть великі покупки. Також ви можете відчути гостру нестачу грошей і вам варто серйозно задуматися про ваші заробітки. Приділіть час своєму здоров'ю. Саме час для активних занять спортом та профілактики хронічних захворювань.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Туніс і ЄС підписали угоду про припинення міграції

     • 325915 переглядiв

    На Харківщині пролунав вибух - ЗМІ

     • 401490 переглядiв

    Авіаудар по Херсонщині: загинула жінка

     • 274870 переглядiв