nasha-ppo-stavatyme-tilky-sylnishoiu-zelenskyi-zasterih-rosiiskykh-lotchykiv

Наша ППО ставатиме тільки сильнішою: Зеленський застеріг російських льотчиків

 • 31522 переглядiв

Зеленський похвалив українську протиповітряну оборону, заявивши, що до Різдва було збито майже 30 безпілотників і російських літаків, підкресливши зростаючу силу України і необхідність для ворожих пілотів переглянути свою участь.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що українська ППО ставатиме тільки сильнішою і додав, що "кожен російський льотчик повинен зробити для себе чіткий вибір, чи брати участь далі в цій війні", передає УНН.

Деталі

Зеленський зауважив, що у вечір перед Різдвом, наші воїни збили майже 30 "шахедів", кілька ракет і ще два російські військові літаки.

"За один вечір! Загалом, збито пʼять "сушок" за тиждень перед Різдвом. І це дуже сильно! Усі, хто дає такий результат у наших Повітряних силах, усі наші зенітники, воїни мобільних вогневих груп, підрозділи ППО Сухопутних військ, – просто молодці! Дякую вам! Кожен російський льотчик повинен зробити для себе чіткий вибір, чи брати участь далі в цій війні. Наша ППО ставатиме тільки сильнішою. Тим більше, коли ми отримаємо додаткові системи, про які вже домовлено, і F-16", - резюмував Зеленський.

"За тиждень у терористів мінус 5 літаків. Це Різдво задає правильний настрій" - Зеленський25.12.23, 14:54

Антоніна Туманова

Війна

    Популярні

    Новини по темі