nardepu-alyeksyeyevu-povidomili-pro-pidozru-ta-provodyat-obshuki-vdoma-prokuratura-pokazala-foto

Нардепу Алєксєєву повідомили про підозру та проводять обшуки вдома: прокуратура показала фото

 • 856096 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. Народному депутату від «Європейської солідарності» Сергію Алєксєєву повідомили про підозру у шахрайстві, також правоохоронці проводять за місцем його проживання невідкладні слідчі дії. Про це УНН повідомляє з посиланням на повідомлення Офісу Генпрокурора у п'ятницю.

Цитата

«За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора народному депутату України, голові підкомітету з питань діяльності органів правопорядку комітету ВРУ з питань правоохоронної діяльності повідомлено про підозру у шахрайстві (ч.4 ст. 190 КК України). За місцем проживання підозрюваного тривають невідкладні слідчі дії», - ідеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що за даними слідства, нардеп шляхом обману заволодів грошовими коштами громадянина Німеччини обсягом 50 тисяч доларів США. За нібито вирішення питання про надання іноземцю статусу біженця на території України.

«Зафіксовано одержання 30 тис. дол США. Попередньо, він отримав ще 20 тис. дол США», - інформує ОГП.

Доповнення

Служба безпеки спільно з Державним бюро розслідувань задокументувала злочинні дії одного із чинних народних депутатів України Сергія Алєксєєва, якого підозрюють у вимаганні коштів з громадянина однієї із європейських країн.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У небі над Україною вночі збили 10 з 13 "шахедів"

     • 10225107 переглядiв

    Дніпропетровщина: ворог поцілив з артилерії по Нікополю

     • 531442 переглядiв