ukenru
nardep-vid-slugi-narodu-zayaviv-scho-buv-svidkom-politichnoyi-koruptsiyi-dubnevicha

Нардеп від "Слуги народу" заявив, що був "свідком політичної корупції" Дубневича

 • 12111 переглядiв

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. Народний депутат від ”Слуги народу” Андрій Мотовиловець заявив, що був ”свідком політичної корупції” Ярослава Дубневича, коли той очолював комітет з питань транспорту у Верховній Раді 8-го скликання. Про це він заявив під час ранкового засідання Верховної Ради, передає кореспондент УНН.

"Я є свідком політичної корупції пана Дубневича. Під час роботи в Міністерстві інфраструктури як радник Андрія Пивоварського за прийняття закону транспортним комітетом нам була поставлена умова про призначення людини на аеропорт ”Львів”. Ви можете зараз побачити, що ми відмовилися від цієї вимоги. Ми провели відкритий конкурс", - зазначив Мотовиловець.

За його словами, тож наразі йдеться не про притягнення до відповідальності конкретних осіб, а про знищення політичної корупції, зокрема на "Укрзалізниці".

При цьому він додав, що знищення такої корупції надасть свободу міністрам, які вже не змушені будуть призначати на держпідприємства вказаних їм людей.

Нагадаємо, парламентарі ухвалили рішення про зняття недоторканності з народного депутата Ярослава Дубневича й дали дозвіл на його затримання і арешт.

Комітет Верховної Ради з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи парламенту визнав законними та обґрунтованими подання Генпрокурора Руслана Рябошапки щодо зняття недоторканності, затримання та арешту народного депутата Ярослава Дубневича.

Українські Національні Новини

Політика