ukenru
nardep-rozkritikuvav-zbilshennya-byudzhetnogo-finansuvannya-ofisu-prezidenta-kabminu-i-ogpu

Нардеп розкритикував збільшення бюджетного фінансування Офісу Президента, Кабміну і ОГПУ

 • 14184 переглядiв

КИЇВ. 28 вересня. УНН. Збільшення витрат на фінансування Офісу Президента України, Офісу генерального прокурора, Кабміну, Верховної Ради та інших держустанов, заплановані проектом держбюджету на 2021 рік, не є прийнятним, враховуючи низький рівень ефективності цих держорганів. Про це у своєму інтерв’ю УНН розповів народний депутат України Антон Поляков, який балотується у мери Чернігова на місцевих виборах-2020.

"Виходячи з показників і безрезультатності дій і Офісу Президента, і Кабміну, який елементарно навіть не може свою програму зробити нормальну, адекватну, а не реферат якийсь, і направити в парламент для того, щоб ми її затвердили. І виходячи з того, що Генеральна прокуратура (Офіс генпрокурора - ред.) фактично не діє, в чому я переконався вже на останніх всіх моментах, особливо на минулій зустрічі з пані Венедіктовою, я не розумію, навіщо ми стільки грошей виділяємо на всі ці інстанції та держоргани, і при цьому ми вперше за багато років зменшуємо фінансування на оборонку", - зазначив Поляков.

Нардеп вважає, що на фоні збільшення фінансування неефективних держустанов, скорочення видатків на оборонку та субсидії неприпустиме.

Раніше УНН писав, що народний депутат від політичної сили "За майбутнє" Антон Поляков оголосив про свій намір балотуватись на посаду міського голови Чернігова.

Українські Національні Новини

Політика