ukenru
nardep-ivchenko-uzgodiv-zustrich-kerivnitstva-profspilok-ssha-ta-ukrayini

Нардеп Івченко узгодив зустріч керівництва профспілок США та України

 • 23614 переглядiв

КИЇВ. 30 липня. УНН. Посол Фонду ООН з Глобального Сталого Розвитку народний депутат Вадим Івченко домовився про зустріч керівництва об’єднань американських і українських профспілок восени у США, а також про створення платформи для співпраці у сфері реформ і обміну досвідом між ними. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу парламентаря.

Цитата

“На зустрічі з американським політиком і конгресменом Джорджем Міллером, який опікується питаннями освіти та профспілок, ми домовились про те, що в кінці жовтня делегація профспілок України відвідає США. Ми запланували підписання меморандуму про співробітництво у сфері реформ та обміну досвідом. Також проведемо круглий стіл, щоб американські колеги поділились своїм баченням реформи українських профспілок. На цій базі ми створимо експертну групу, яка допоможе Українській федерації профспілок покроково пройти шлях змін і реформування”, — розповів парламентар.

Деталі

За інформацією пресслужби, Вадим Івченко вважає доцільним використання досвіду США у реформуванні української системи профспілок для того, щоб вона була ефективна першочергово з точки зору захисту інтересів своїх членів.

Українські Національні Новини

Політика