narazi-nemaie-zhodnoi-pidstavy-shchob-vvodyty-elektronni-povistky-v-zastosunku-rezerv--minoborony

Наразі немає жодної підстави, щоб вводити електронні повістки в застосунку “Резерв+” - Міноборони

 • 17177 переглядiв

Міністерство оборони не працює над впровадженням електронних повісток у застосунку "Резерв+". Заступниця міністра заявила, що для цього наразі немає законодавчого підґрунтя та відповідних доручень уряду.

Міністерство оборони наразі не веде роботу із впровадження функції надсилання електронних повісток через застосунок "Резерв+". Про це розповіла заступниця міністра оборони з питань цифрових трансформацій Катерина Черногоренко в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Деталі

Зараз немає жодної підстави для того, щоб розпочинати цю роботу, немає законодавчого підґрунтя. Ми не ведемо цю роботу, Міністерство оборони і цифрова команда не веде цю роботу. Як тільки буде прийняте відповідне законодавство і будуть відповідні доручення уряду, то ми зможемо взяти це в роботу. Зараз немає жодних підстав, щоб це робити

 - сказала Черногоренко. 

Нагадаємо

У застосунку "Резерв+" має з’явитися онлайн-рекрутинг, направлення на ВЛК, яке можна буде згенерувати через застосунок, а також онлайн-відстрочка, яка на першому етапі оновлення стосуватиметься багатодітних батьків та студентів денної форми навчання. 

Популярні

Новини по темі