ukenru
napovnennya-byudzhetu-u-prioriteti-u-radi-nazvali-nayterminovishi-neobkhidni-rishennya

Наповнення бюджету у пріоритеті: у Раді назвали найтерміновіші необхідні рішення

 • 102074 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. Найтерміновішими питаннями, які треба вирішити у першу чергу в Україні, наразі є економічна складова, а саме - питання наповнення бюджету. Це буде один з найголовніших напрямків, яким займатиметься у найближчий час Верховна Рада України. Про це під час брифінгу повідомив перший заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко, передає кореспондент УНН.

Цитата

“У нас є законопроекти, пов’язані з економікою. На жаль, вчора не був підтриманий законопроект про приватизацію. Я думаю, що ми повернемося до цього питання обов’язково. Нам треба працювати над удосконаленням наших режимів регулювання. Є різні зараз думки щодо того, як зонувати наші території. На яких територіях, яке податкове регулювання має бути. Це все має бути спрямоване на наповнення бюджету. Інших задач в нас зараз бути не може”, – наголосив Корнієнко.

Деталі

Ще одним важливим напрямком заступник голови парламенту назвав військові питання. Наразі триває дискусія щодо врегулювання діяльності на місцях. Відкритим є питання щодо самоврядування, щодо його роботи в таких умовах. Особливо у фронтових, прифронтових територіях - вводяться військові адміністрації, цивільні адміністрації.

“У нас є питання по самоврядуванню, по його роботі в таких умовах. Особливо у фронтових, прифронтових територіях вводяться військові адміністрації, цивільні адміністрації. Треба зрозуміти, як відбуватиметься ця взаємозалежність, це регулювання”, – додав Корнієнко.

Доповнення

21 квітня в Україні змінили законодавство про безробіття на час війни.

Українські Національні Новини

Політика