napav-z-nozhem-na-studentku-z-nemovlyam-na-vinnichchini-zatrimali-37-richnogo-cholovika

Напав з ножем на студентку з немовлям: на Вінниччині затримали грабіжника

 • 521126 переглядiв

КИЇВ. 26 липня. УНН. На Вінниччині затримали 37-річного чоловіка, який здійснив збройне пограбування молодої жінки з немовлям у квартирі. Потерпіла отримала серйозні ножові поранення в шию. Наразі жінка пербуває в лікарні, а злочинець в ізоляторі, пише УНН з посиланням на Головне управління Нацполіції області. 

Деталі

24 липня, поліція отримала повідомлення від жительки будинку в одному зі спальних районів міста, що до неї звернулась 20-річна дівчина, з шиї якої видніється ніж, також вона зазначила, що ці поранення наніс потерпілій невідомий чоловік.

Згідно з розповіддю постраждалої, невідомий зловмисник подзвонив у двері та попросив води. Дівчина відчинила двері й пішла на кухню, щоб задовольнити його прохання.

Проте, після того, як зловмисник опинився у квартирі, погрожуючи пістолетом, вимагав гроші. Побачивши, що в оселі немає грошей, він завдав дівчині ножових поранень в область спини та шиї, взяв прикраси, мобільний телефон та втік.

Відомо, що постраждала навчається в університеті та під час вчинення злочину у квартирі перебувала 8-місячна дитина, яку дівчина доглядала. Зараз жінка перебуває у лікарні.

Правоохоронці зʼясували, що нападником виявився безробітний 37-річний житель Вінниці.

Після затримання, зловмисник розповів, що попередньо готувався до вчинення злочину та обирав свою жертву. Напередодні нападу, він зайшов у під'їзд і заночував у підвалі, розраховуючи, що люди, які проживають у новобудовах, погано знають один одного та не звертають уваги на сторонніх осіб.

Після вчинення злочину, зловмисник здав вкрадені прикраси в ломбард, а мобільний телефон потерпілої викинув, щоб унеможливити зв'язок з поліцією. Пістолет, яким чоловік погрожував дівчині, був прихований якомога далі від місця події.

Після цього, він виїхав до міста Гайсин, де 25 липня його затримали оперативники відділу поліції.

Під час проведення слідчих дій, правоохоронці вилучили речові докази. Зловмисника затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Чоловік загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік з ножем накинувся на трирічних дітей у французьких Альпах, постраждалі в критичному стані

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В Азовському морі під Керчю тоне судно - росЗМІ

     • 28987770 переглядiв

    У Конгресі США проведуть історичні слухання щодо НЛО

     • 877408 переглядiв

    ЄС запровадив нові санкції проти білорусі - ЗМІ

     • 425449 переглядiв