ukenru
napadniki-zbirnoyi-ukrayini-pereyshli-do-khk-kremenchuk-ta-biliy-bars

Нападники збірної України перейшли до ХК "Кременчук" та "Білий Барс"

 • 11158 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. Українська хокейна ліга оголосила про поповнення двома українськими клубами нападників національної збірної, повідомляє УНН з посиланням на УХЛ.

"Білий Барс" уклав контракт з нападаючим Романом Благим. У складі "Білого Барса" Благой виступатиме під 23 номером.

Поточний сезон форвард починав у білоруському "Бобруйську" - в 12 матчах Благой набрав 7 (2 + 5) очок при показнику корисності -1.

В активі форварда виступи за різноманітні українські клуби, а також білоруські ("Брест" і "Хімволокно") та казахські ("Гірник", "Іртиш", "Казахмис" і "Сариарка").

У національній збірній України форвард провів 25 матчів на чемпіонатах світу в Дивізіоні 1А і 1Б, двічі вигравав золоті медалі Чемпіонату світу в Дивізіоні 1Б.

Натомість лідер чемпіонату "Кременчук" підсилився вихованцем харківського хокею Володимиром Чердаком. У складі "Кременчука" Чердак виступатиме під 25 номером.

У 2015 році Чердак підписав контракт з "Кременчуком", після чого також виступав в "Донбасі", МХК "Динамо" і "Дніпрі". У 186 матчах в чемпіонатах України 25-річний форвард закинув 146 шайб і віддав 142 результативних передачі, двічі ставав кращим снайпером регулярного сезону і одного разу - кращим бомбардиром "регулярки".

Додамо, що у минулому сезоні Чердак дебютував у національній збірній України на Чемпіонаті світу в Дивізіоні 1Б, набрав 1 (0 + 1) очко в 5 матчах при показнику корисності -1.

Українські Національні Новини

Спорт