ukenru
napad-na-aktivista-v-odesi-kvalifikuvali-yak-khuliganstvo

Напад на активіста в Одесі кваліфікували як хуліганство

 • 8710 переглядiв

КИЇВ. 6 вересня. УНН. За фактом нападу на активіста в Одесі поліція відкрила кримінальне провадження. Про це повідомив відділ комунікації поліції в Одеській області, передає УНН.

"Вказана подія кваліфікована за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України. В теперішній час проводяться першочергові слідчо-розшукові заходи, направлені на встановлення особи злочинця, встановлюються очевидці події", - йдеться в повідомленні.

Попередньо встановлено, що потерпілий виходив з під'їзду будинку, у якому мешкає. Однак, пройшовши приблизно 10 метрів, він почув постріли та отримав вогнепальні поранення обох ніг. Зі слів потерпілого, невідомий скоїв чотири постріли, два з яких влучили йому у ноги. Чоловіка госпіталізували до лікарні з діагнозом "рвані рани правого та лівого стегна, чужорідне тіло в лівому стегні".

Нагадаємо, ввечері 5 вересня до поліції надійшло повідомлення про те, що біля одного з закладів харчування в Одесі на землі лежить чоловік із пораненням ніг, які він отримав внаслідок пострілів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП