namahavsia-rozibraty-nevidomyi-predmet-na-odeshchyni-vid-vybukhu-zahynuv-15-richnyi-pidlitok

Намагався розібрати невідомий предмет: на Одещині від вибуху загинув 15-річний підліток

 • 20312 переглядiв

На Одещині 15-річний хлопець приніс додому невідомий предмет, який вибухнув, коли юнак спробував його розібрати. Внаслідок інциденту юнак загинув на місці. Про це заявили в Національній поліції України, передає УНН.

Деталі 

Подія сталася сьогодні, 3 липня, в одному з сіл Саф'янівської територіальної громади. Попередньо поліцейські встановили, що юнак приніс додому невідомий предмет, який знайшов у лісосмузі, та почав на подвір’ї розбирати його.

Предмет вибухнув та спровокував пожежу, внаслідок чого підліток загинув.

Вогнеборці ліквідували займання. Зараз на місці події працюють слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції та фахівці управління вибухотехнічної служби обласної поліції.

За фактом загибелі дитини розпочато провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України з приміткою "нещасний випадок". Поліцейські встановлюють повні обставини трагічної події

- резюмували правоохоронці. 

У поліції додали, що слідство триває.

Доповнення

Правоохоронці зауважили, що дорослим та дітям слід обережно ставитись до невідомих предметів. 

При виявленні бойових припасів, снарядів, мін тощо, або підозрілих предметів не торкайтеся їх, а невідкладно повідомляйте на спецлінію Національної поліції "102" або Державної служби з надзвичайних ситуацій "101"

- підсумовують правоохоронці. 

Нагадаємо

На Київщині 44-річний чоловік з Білої Церкви, за даними поліції, погрожував підірвати багатоповерхівку. Правоохоронці евакуювали 150 мешканців будинку після чого затримали зловмисника. 

Популярні

Новини по темі

В Україні знизився попит на бензинові авто

 • 18199 переглядiв