nahorodyv-vchyteliv-ta-pospilkuvavsia-zi-shkoliaramy-zelenskyi-vidvidav-metroshkolu-v-kharkovi

Нагородив вчителів та поспілкувався зі школярами: Зеленський відвідав метрошколу в Харкові

 • 38030 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський відвідав школярів, які через конфлікт навчаються на станції харківського метро, і нагородив вчителів відзнаками за їхню відданість справі. Зеленський підкреслив, що продовження освіти є ознакою життя під час війни.

Під час робочої поїздки на Харківщину президент України Володимир зеленський відвідав школярів, які через російські обстріли вимушені навчатися на станції Харківського метрополітену. Про це повідомили в Офісі президента України, передає УНН

Деталі

Глава держави відвідав класи, де тривали уроки математики, англійської мови та музики. Володимир Зеленський поспілкувався з дітьми й поцікавився подробицями навчання на станції метро "Університет".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський відвідав передовий командний пункт захисників Куп'янська

Крім того,  президент відзначив нагородами та почесними званнями педагогічних працівників Харківщини. Глава держави нагородив педагогів орденами княгині Ольги III ступеня, а також присвоїв почесні звання "Заслужений працівник освіти України" та "Заслужений вчитель України".

Я хочу вам усім подякувати за те, що Харківщина не порожня, за те, що тут є прекрасні діти, люди різних професій. Безумовно, є ви – вчителі. Якщо є школа, навіть така креативна, є й життя. Дякую за вашу роботу, за служіння дітям України. Хочу подякувати за те, що ви в Україні, з українськими дітьми, дякую за те, що ви несете знання нашим дітям під час війни і що війна не зупинила вас

– наголосив Володимир Зеленський.

Доповнення 

На станції "Університет" навчається 831 дитина із 40 класів, які закріплені за 11 закладами освіти.

Приміщення для навчання дітей розташовані на п’яти станціях Харківського метрополітену. Сформовано 105 класів, у яких, у дві зміни, навчаються 2094 учні 1–11-х класів. 

Зазначається, що школярів з усього міста безкоштовно підвозять автобусами за 12 маршрутами в супроводі патрульної поліції. 

Нагадаємо

Президент Володимир Зеленський вважає, що повернути Донбас ментально буде складніше ніж окупований Крим. Він пояснив, що йдеться саме про ментальне повернення людей до України

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Справу про держзраду Деркача передали до суду

     • 34011 переглядiв