ukenru
nadto-primitivno-i-peredbachuvano-v-op-vidpovili-na-zayavi-rf-pro-vikhid-iz-zernovoyi-ugodi

Надто примітивно і передбачувано: в ОП відповіли на заяви рф про вихід із "зернової угоди"

 • 202027 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. Все надто примітивно та передбачувано. Так керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак відреагував на заяву рф про вихід із "зернової угоди", передає УНН.

Цитата

"Примітивність російського шантажу у всьому. Ядерний шантаж, енергетичний, продовольчий... Вигадки про "брудну бомбу", над якими сміється весь світ. Вигадані теракти на власних об‘єктах… Все надто примітивно та передбачувано", - написав Єрмак у Telegarm.

Керівник ОП також додав, що це "агонія злочинців, які не можуть зрозуміти, що інфантильними ультиматумами вони нічого не досягнуть. І що їх час добігає кінця".

Раніше

У рф заявили, що припиняють участь у "зерновій угоді". Винними у "теракті" рашисти назвали Київ та фахівців Великої Британії.

Що передувало

29 жовтня призначений рф "губернатор" тимчасово окупованого Севастополя михайло развожаєв заявив про "атаку БПЛА" в акваторії Севастопольської бухти.

Речниця Сил оборони Наталія Гуменюк, коментуючи "бавовну" на тимчасово окупованому півострові, вказала, що це ймовірно могли бути "бойові комарі".

Пізніше вона повідомила, що причиною вибухів у Севастополі, швидше за все, був невдалий пуск російськими окупантами ракет протиповітряної оборони.

Українські Національні Новини

Політика