nadkusiv-kavun-u-pryamomu-efiri-ukrayinskiy-viyskoviy-natyaknuv-na-khoroshi-novini-z-khersonu

Надкусив кавун у прямому ефірі: український військовий натякнув на хороші новини з Херсону

 • 419652 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Начальник пресслужби 63-ї окремої механізованої бригади ЗСУ Олег Зелінський надкусивши кавун у ефірі тонко натякнув, що українцям скоро варто чекати на хороші новини з Херсону. Про це повідомляє УНН з посиланням на телемарафон.

Деталі

Ведучий "Суспільного" Євгеній Агарков наголосив, що за даними західних аналітиків, ЗСУ здатні відвоювати Херсон і повернути контроль над правим берегом Дніпра вже наступного тижня. Він попросив військового прокоментувати цю інформацію.

Зелінський відповів, що він чекав на це запитання та підготувався. Він дістав скибку кавуна, надкусив у прямому ефірі і зазначив, що варто на цю інформацію почекати від Генерального штабу ЗСУ.

Цитата

"Ми коментувати не можемо, тому що це зараз заборонено. Дочекайтеся від Генерального штабу інформації. Вам усе повідомлять, усе розкажуть. І все буде Україна", - наголосив Зелінський, тримаючи в руках кавун.

Нагадаємо

Видання Financial Times, із посиланням на західних військових пише, що ЗСУ можуть звільнити Херсон від російської окупації та повернути контроль над правим берегом Дніпра вже наступного тижня.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти атакували Запоріжжя дронами-камікадзе

     • 171990 переглядiв

    росія вже в атмосфері своєї поразки - Зеленський

     • 139771 переглядiв

    "Знову бавовна": у Мелітополі прогриміли вибухи

     • 175229 переглядiв

    У Сумській області на ворожій міні підірвався комбайн

     • 275626 переглядiв