nad-mykolaivshchynoiu-vnochi-znyshchyly-sim-shakhediv-cherez-ulamky-stalysia-pozhezhi-ova

Над Миколаївщиною вночі знищили сім "шахедів", через уламки сталися пожежі - ОВА

 • 36210 переглядiв

Над Миколаївською областю вночі знищили сім ворожих ударних дронів типу Shahed, через падіння уламків в Очакові горів склад на базі відпочинку, а в Снігурівці - СТО та шиномонтаж. Про це повідомив у середу голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, пише УНН.

У ніч на 6 грудня, силами та засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині знищено сім ударних БпЛА "Shahed-131/136" та один розвідувальний БпЛА "Мерлін-ВР"

- написав Кім у Telegram.

Деталі

Зі слів голови ОВА, уночі, 5 грудня, "внаслідок падіння уламків одного зі збитих БпЛА типу "Shahed-131/136" в місті Очаків виникла пожежа в складській будівлі на території бази відпочинку, яку було оперативно ліквідовано". Без постраждалих.

Також від час нічної атаки, 5 грудня, зазначив Кім, "у місті Снігурівка внаслідок падіння уламків збитих БпЛА типу "Shahed-131/136" виникло займання будівлі станції технічного обслуговування та будівлі шиномонтажної станції, які були оперативно ліквідовані". Також пошкоджено приватне домоволодіння. Постраждалих немає.

Окрім того, додав голова ОВА, вночі, 5 грудня, о 23:08 ворог завдавав артилерійських обстрілів по місту Очаків. Без постраждалих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сили ППО вночі збили 41 із 48 ворожих ударних дрони

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Сили ППО вночі збили 41 із 48 ворожих ударних БПЛА

     • 33646 переглядiв