ukenru
na-zhitomirschini-na-cholovika-vpav-kotel

На Житомирщині на чоловіка впав котел

 • 10617 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. У селищі Романів на Житомирщині троє чоловіків самостійно демонтували котел, в результаті чого той впав і прижав одного з них. Рятувальники дістали тіло потерпілого, наразі з’ясовуються всі обставини події. Про це УНН повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС України у Житомирській області.

"25 червня о 13:19 на пункт зв’язку 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Романів надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у діставанні чоловіка, якого затисло під котлом на території одного із підприємств у райцентрі", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що троє чоловіків проводили демонтаж котла в приміщені. Під час роботи металевий пристрій впав та прижав одного з працівників. Чоловіка затисло частково між стіною та підлогою.

"На момент прибуття фахівців ДСНС він був при свідомості. Рятувальники спочатку намагалися розширити простір навколо постраждалого за допомогою механізованих гідравлічних ножиців, але цього виявилося недостатньо. Використовуючи одночасно і механічний, і ручний інструмент, вони зробили отвір між котлом та стіною. Завдяки чому фахівці ДСНС змогли обережно дістати та винести чоловіка з приміщення", - розповіли в ДСНС.

Зазначається, що усі обставини надзвичайної події наразі встановлюються правоохоронцями.

Нагадаємо, у місті Дніпро місцеві жителі викликали рятувальників, щоб ті допомогли позбутися небезпечних комах. На дереві оселився рій бджіл, який було передано пасічнику.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП