na-zaporizhzhi-okupanti-obstrilyali-ponad-20-naselenikh-punktiv-ye-ruynuvannya

На Запоріжжі окупанти обстріляли понад 20 населених пунктів, є руйнування

 • 145748 переглядiв

КИЇВ. 9 вересня. УНН. Російські окупанти за минулу добу вдарили по районах 23 населених пунктів Запорізької області, повідомили в Запорізькій ОВА у Telegram, пише УНН.

Цитата

"За повідомленням ГУНП у Запорізькій області за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Темирівка, Щербаки, Зарічне, Залізничне, Оріхів, Мала Токмачка, Новояковлівка, Рівнопілля, Гуляйполе, Червоне, Магдалинівка, Степногірськ, Лугівське, Полтавка, Новоданилівка, Новоандріївка, Червоне, Ольгівське, Чарівне, Дорожнянка, Загірне, Малі Щербаки, Степове", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Надійшло 28 повідомлень про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури в результаті обстрілів російськими окупаційними військами.

При цьому, за даними ОВА, на Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. Протягом минулої доби ворог здійснив обстріли позицій українських захисників застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Доповнення

Напередодні окупанти обстріляли 15 населених пунктів на Запоріжжі.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Армія рф поранила в Україні 743 дитини – Офіс Генпрокурора

     • 90325 переглядiв