ukenru
na-zaporizhzhi-batalyonna-taktichna-grupa-voroga-vtratila-boyezdatnist-genshtab

На Запоріжжі батальйонна тактична група ворога втратила боєздатність – Генштаб

 • 419814 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. На Запорізькому напрямку батальйонна тактична група 127-ї мотострілецької дивізії 5-ї загальновійськової армії рф втратила боєздатність та виведена в район відновлення. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

"На Запорізькому напрямку окупанти здійснювали штурмові дії в напрямку населеного пункту Зелене Поле, успіху не мають. Ворог посилив угруповання за рахунок переміщення підрозділів 19-ї мотострілецької дивізії 58-ї загальновійськової армії Південного військового округу. Разом з тим, батальйонна тактична група 127-ї мотострілецької дивізії 5-ї загальновійськової армії втратила боєздатність та виведена в район відновлення", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Окрім того, повідомляється, що за наявною інформацією, особовий склад окремої групи російських військ у так званій “придністровсько-молдавській республіці” несе службу у повсякденному режимі.

"Водночас, залишається імовірність використання території невизнаної республіки для агресії проти України", - зазначається в повідомленні.

Доповнення

Російські окупанти не полишають амбіцій зайти у Запоріжжя. Села поблизу Гуляйполя постійно обстрілюють окупанти.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП