na-zakhidnomu-kordoni-ukrainy-stvoryly-shtab-dopomohy-ukrainskym-vodiiam

На західному кордоні України створили штаб допомоги українським водіям

 • 3839 переглядiв

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури створило штаб для допомоги українським водіям, які застрягли на блокпостах. Його головне завдання - забезпечити їх усім необхідним на даний момент

Через блокування польськими перевізниками пунктів пропуску для допомоги українським водіям був створений спеціальний штаб. Про це повідомляє УНН з посиланням на Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури.

Першочергове завдання штабу – забезпечити українських водіїв, які засрягли на пунктах пропуску, усім необхідним на даний момент.

Цитата

"Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури спільно з профільними асоціаціями та перевізниками створило Штаб допомоги українським водіям. Його ключова задача – забезпечити наших людей їжею, питною водою, медикаментами та пальним", - йдеться в повідомленні.

В міністерстві додали, що за кожним з трьох пунктів перетину кордону закріплений координатор, який збирає потреби та знаходиться на постійному звʼязку з водіями. Також цілодобово працює гаряча лінія Укртрансбезпека: +38-(067)-120-04-83.

Додаткові потреби можна вказати через гугл-форму - https://forms.gle/uknNBtSDZ6hKVKdE9

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через страйки польських перевізників в українських водіїв на кордоні закінчуються продукти, ситуацію ускладнює погода

Захар Подкидишев

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    росія атакувала Україну "шахедами" власного виробництва

     • 2187 переглядiв