ukenru
na-zakarpatti-zaareshtuvali-cholovika-cherez-napad-na-pensionerku

На Закарпатті заарештували чоловіка через напад на пенсіонерку

 • 8460 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. Поліцейські встановили особу чоловіка, причетного до нападу на 72-річну мешканку Мукачева Закарпатської області. Про це повідомив відділ комунікації ГУНП у Закарпатській області, передає УНН.

"Під час проведення досудового розслідування за фактом нападу на 72-річну мешканку Мукачева поліцейські відділу встановили особу місцевого чоловіка, який причетний до вчиненого. Як з'ясували правоохоронці, 38-річний чоловік вночі через вікно кладової кімнати проник до помешкання пенсіонерки і, погрожуючи їй, викрав гроші у сумі 64 тис. грн", – йдеться в повідомленні.

На місці інциденту працювали поліцейські відділу, експерти. Працівники поліції встановили причетність мешканця районного центру до вчиненого.

"38-річному чоловікові вже повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. У суді обрали міру запобіжного заходу підозрюваному у вигляді тримання під вартою. За вчинений злочин йому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Досудове слідство у справі триває", – зазначили у ГУНП.

Нагадаємо, внаслідок нападу на колишнього голову "Правого сектору" в Одесі один чоловік загинув, інший поранений. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП