ukenru
na-zakarpatti-vantazhivka-zletila-z-mostu-vodiy-zaginuv

На Закарпатті вантажівка злетіла з мосту: водій загинув

 • 11756 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. Вантажівка з’їхала з мосту в річку Пиня поблизу села Солочин Закарпатської області. Водій автомобіля загинув. Про це повідомив відділ комунікації обласного управління поліції, передає УНН.

"Сьогодні, 24 вересня, близько 8:45 неподалік села Солочин Свалявського району сталася дорожньо-траспортна пригода. Внаслідок аварії загинув водій вантажного автомобіля", – йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Renault Magnum – 56-річний мешканець міста Миколаїв, – рухаючись у напрямку села Поляна, не впорався з керування та з’їхав з моста в річку Пиня. Від отриманих травм чоловік загинув.

"Працівники поліції наразі встановлюють всі обставини та причини аварії. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого", – зазначили в поліції.

Нагадаємо, у Чернівцях чоловік на викраденому автомобілі потрапив у ДТП: він не впорався із керуванням і з'їхав з мосту в яр. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП