ukenru
na-vulitsyakh-i-prospektakh-kiyeva-zranku-utvorilisya-zatori-1

На вулицях і проспектах Києва зранку утворилися затори

 • 15777 переглядiв

КИЇВ. 9 грудня. УНН. Станом на 8:15 четверга, 9 грудня, на вулицях і проспектах Києва помітно ускладнення руху транспорту. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, повідомляє УНН.

Деталі

Так, на правому березі рух ускладнено на вулицях Жилянській, Вадима Гетьмана, Дегтярівській, Олени Теліги, Щусєва, Глибочицькій, Михайла Грушевського та Набережно-Хрещатицькій.

Окрім того, затори утворилися на проспектах Любомира Гузара, Повітрофлотському, Леся Курбаса, Валерія Лобановського, Голосіївському, Академіка Палладіна, Перемоги, Степана Бандери і Науки.

На лівому березі затори утворилися на проспектах Броварському, Юрія Гагаріна, Романа Шухевича, Миколи Бажана, Соборності, Визволителів, а також на вулицях Валентина Сєрова, Андрія Малишка та Оноре де Бальзака.

Рух на мостах Північному, Дарницькому та Патона - ускладнено у бік правого берега. На мостах Південному і Метро можна було проїхати вільно.

Доповнення

У Київській області вночі прогнозують невеликий мокрий сніг і дощ. Вдень без істотних опадів. На дорогах буде ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У більшості областей України прогнозують невеликий дощ з мокрим снігом та ожеледицю.

Українські Національні Новини

Київ