ukenru
na-volini-marshrutka-viletila-v-kyuvet-ye-postrazhdali

На Волині маршрутка вилетіла в кювет, є постраждалі

 • 8656 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. На Волині рятувальники деблокували пасажира з маршрутного автобуса, що потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Волинській області, передає УНН. 

“21 грудня о 16:44 до Служби 101 надійшло повідомлення про те, що поблизу села Чмикос Любомльського району Волинської області маршрутний автобус сполученням „Лісова пісня — Нововолинськ“ з’їхав на узбіччя та перекинувся. В автобусі перебувало 18 осіб, з яких 5 осіб отримали травми та госпіталізовані до місцевої лікарні”, — йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилось відео моторошної аварії під Одесою

Рятувальники чергової варти 10-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Любомля Управління ДСНС у Волинській області деблокували із салону автомобіля чоловіка літнього віку, який через отримані травми не міг сам пересуватися. За допомогою гідроінструменту співробітники ДСНС демонтували металеві конструкції транспортного засобу, дісталися до потерпілого, переклали його на ноші й передали до рук медиків.

Зазначимо, що через складні погодні умови і ожеледицю 21 грудня в Україні сталась низка резонансних ДТП. Так, під Києвом біля села Плюти перевернулось маршрутне таксі з 30 пасажирами. Внаслідок аварії 8 осіб було госпіталізовано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більшість пасажирів таксі в Україні не застрахована від ДТП

На небезпечній ділянці траси Одеса-Київ на затяжному спуску у межах 20 кілометрів стались 5 ДТП. Одна людина у тяжкому стані була доставлена до лікарні. Всього постраждали четверо осіб.

Протягом учорашнього дня у Київській області сталось 20 ДТП.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП