ukenru
na-volini-goriv-avtobus-yakiy-viz-pasazhiriv-u-polschu

На Волині горів автобус, який віз пасажирів у Польщу

 • 11368 переглядiв

КИЇВ. 25 грудня. УНН. У Волинській області рятувальники протягом години намагались загасити двоповерховий пасажирський автобус "Неоплан", який прямував до Варшави. На момент займання всередині автобуса знаходилося 10 осіб. Про це повідомляє прес-служба ДСНС, передає УНН.

"25 грудня о 02:54 до служби "101" надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховому автобусі "Неоплан" на трасі М 07 "Ковель – Київ" біля зупинки с.Мар'янівка Ковельського району. Автобус прямував за маршрутом "Київ – Варшава", на момент виникнення пожежі всередині перебувало 10 людей (7 пасажирів та троє чоловік екіпажу)", – йдеться в повідомленні.

У ДСНС зазначили, що на гасіння пожежі відправили два автомобілі державної пожежно-рятувальної частини та один пожежний автомобіль місцевої пожежної охорони Радошина. Люди встигли самостійно покинути автобус до прибуття рятувальників.

"Для гасіння полум'я рятувальники застосували спеціальні пожежні водяні стволи з використанням піноутворювача. Горіння ліквідували о 4:02", – повідомили рятувальники.

За даними відомства, внаслідок пожежі ніхто з пасажирів не постраждав. Причини займання встановлюються.

Нагадаємо, у Львівській області вночі сталася пожежа у школі, через що у будівлі згорів дах та перекриття.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП