na-trokh-napryamkakh-bilya-kordonu-z-kharkivschinoyu-ye-skupchennya-okupantiv-sinyegubov

На трьох напрямках біля кордону з Харківщиною є скупчення окупантів - Синєгубов

 • 1352643 переглядiв

КИЇВ. 3 лютого. УНН. Поблизу кордонів з Харківською областю спостерігається скупчення російських окупантів на Куп'янському, Білгородському та Богодухівському напрямках. Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Ми спостерігаємо певне скупчення, й це офіційно за інформацією Генштабу по Куп'янському напрямку, оскільки там дійсно йде пожвавлення в бік Кремінної й там фактично йде лінія фронту, фактично йдуть активні бойові дії. Щодо інших територій області і скупчення, то є певне маневрування військ й на Білгородському напрямку, Богодухівському напрямку – це, умовно кажучи, кордон Сумської та Харківської областей. Ми це все бачимо та розуміємо», - розповів Синєгубов.

За його словами, збільшення кількості обстрілів пов'язане з тим, щоб максимально розтягнути лінію фронту, не дати сконцентруватися ЗСУ на одному чи двох виключно напрямках й збільшити там свої потужності.

Доповнення

Раніше Синєгубов повідомляв, що російські загарбники не полишають спроб окупувати Харків та відновити свої втрачені позиції на території Харківської області.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У НБУ розповіли, що буде з економікою та цінами

     • 1034228 переглядiв

    Під Бахмутом "відмінусували" російський штурмовик Су-25

     • 696602 переглядiв