ukenru
na-trasi-odesa-reni-za-ranok-stalosya-dvi-dtp-z-vantazhivkami-zaginulo-troye-vodiyiv

На трасі Одеса-Рені за ранок сталося дві ДТП з вантажівками: загинуло троє водіїв

 • 1006855 переглядiв

КИЇВ. 21 березня. УНН. Дві смертельні аварії сталися сьогодні вранці на автодорозі Одеса – Рені неподалік села Нові Трояни та селища Суворове. Загинули троє водіїв вантажівок. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Одеській області, передає УНН.

Деталі

«Щодо першої ДТП попередньо встановлено: близько сьомої години ранку 45-річний житель Миколаївської області, керуючи у напрямку міста Ізмаїл завантаженим автомобілем Volvo, неподалік села Нові Трояни не впорався з керуванням і допустив перекидання транспортного засобу набік. Від отриманих травм кермувальник загинув до приїзду «швидкої»», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що друга ДТП сталася приблизно за дві години потому біля селища Суворове, попередньо відомо: водій вантажівки DAF з напівпричепом, рухаючись у напрямку міста Ізмаїл, не впорався з керуванням, унаслідок чого виїхав на зустрічну смугу руху і здійснив зіткнення з такою самою вантажівкою DAF.

«Водії обох транспортних засобів також загинули», - інформує поліція.

Зазначається, що вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частинами 2 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) та 3 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб) статті 286 Кримінального кодексу України.

Доповнення

В лютому на Одеській трасі сталася ДТП.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП