na-tot-zaporizhzhya-studentiv-zmushuyut-dopomagati-vodiyam-na-dorozi-do-krimu

На ТОТ Запоріжжя студентів змушують допомагати водіям на дорозі до Криму

 • 307367 переглядiв

КИЇВ.19 липня. УНН. Окупанти зганяють студентів фейкових вишів на допомогу автомобілістам на трасі до Криму. Про це повідомили на сайті Центру національного спротиву, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що окупанти почали зганяти молодь Запорізької області, яка навчається у фейкових місцевих ВНЗ, аби та “допомогла” автомобілістам у заторі на трасі до Криму.

Цитата

«Усе це подається як ініціатива молоді, але насправді всі псевдогромадські рухи по типу “молодая гвардия” й інші окупаційні утворення, до яких окупанти записують молодь під різними приводами, отримали вказівку забезпечити масовку вздовж автошляху», — йдеться у повідомленні.

Доповнення

Наголошується, що це є типовим сценарієм російської влади – імітувати волонтерські рухи, вибори та інші процеси притаманні розвинутим громадянським суспільством.

У самої ж рф ніякого громадянського суспільства не існує, а всі “волонтери” фінансуються кремлем й відповідають за масовку.
Центр національного спротиву закликає місцеву молодь ігнорувати такі процеси й не руйнувати своє життя службою на окупантів.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві та області лунають вибухи, працює ППО

     • 1308350 переглядiв

    У білорусь заїхала вже шоста колона "вагнерівців"

     • 346043 переглядiв

    Який емодзі найпоширеніший у світі: дослідження

     • 400544 переглядiв