na-tli-dennoi-speky-rymskyi-kolizei-zaproponuvav-nichni-ekskursii

На тлі денної спеки: римський Колізей запропонував нічні екскурсії

 • 21468 переглядiв

Римський Колізей відкрив двері для нічних екскурсій, щоб уникнути денної спеки та натовпів. Годинні тури проводяться щочетверга і коштують дорожче за звичайні відвідування.

Спека все частіше робить перебування в Римі важким для туристів, а також місцевих жителів влітку. Цього року Коллізей у Римі відкрив двері в нічний час. Однак коштують вони дорожче.

Пише УНН із посиланням на Euronews.

Деталі

У Римі відвідувачі можуть відвідати Колізей вночі. Годинний тур, який проводять щочетверга, коштує дорожче за звичайний візит, проте в такий спосіб можна уникнути денних черг і тисняви. Це також спосіб врятуватися від спеки, яка переповнює кожного туриста в італійській столиці. До того ж, - спосіб вперше показати нічну сторону римської пам’ятки.

Смертельна спека призводить до сотень смертей, лісових пожеж по всій Європі, Азії та США21.06.24, 04:31

Цитата

Ми перебуваємо просто на підлозі арени. Насправді ця дерев'яна поверхня простягалася по всьому овалу Колізею. І саме тут відбувалися видовища, які люди могли спостерігати з ранку до вечора

- Федеріка Рінальді, археолог.

Доповнення

Музеї Ватикану цьогоріч теж вирішили подовжити час роботи на дві години, а в п'ятницю та суботу - ще більше, щоб, як зазначається, "спростити процес і поліпшити загальне враження".

Нагадаємо

Також УНН передавав, що виверження вулкану на Сицилії порушило польоти в аеропорту Катанії.

Популярні

Новини по темі

Шольц вважає, що Гарріс може перемогти на виборах у США

 • 15294 переглядiв

Авіаудар по Харкову: кількість постраждалих зросла до 3

 • 29602 переглядiв