na-sumschini-zruynovano-abo-poshkodzheno-blizko-10-obyektiv-elektrozabezpechennya-ova

На Сумщині зруйновано або пошкоджено близько 10 об’єктів електрозабезпечення – ОВА

 • 181577 переглядiв

КИЇВ. 13 жовтня. УНН. Через російські атаки по території Сумщини потужність електрозабезпечення регіону становить близько третини від необхідної. Про це на брифінгу повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький, передає УНН.

Цитата

"В області на даний момент близько 10 об’єктів електрозабезпечення є або повністю зруйнованими, або серйозно пошкодженими. Через це відбуваються віялові відключення електроенергії. Та потужність, яка подається до Сумської області, недостатня і складає близько третини від необхідної потужності. Через це енергетики змушені періодично вимикати різні населені пункти або об’єкти. Поки не буде стабілізована ситуація з енергозабезпеченням по всій області буде вимкнене вуличне освітлення. Автоматично поки що неможливо скласти графік відключень, адже їх неможливо спрогнозувати, тому що в область потужність електроенергії заходить по різним лініям, і ми змушені регулювати куди і як подавати електроенергію", – повідомив Живицький.

Нагадаємо

12 жовтня через удари російських військ по інфраструктурі у Сумському і Шосткинському районах Сумщини зникла електроенергія.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    ЗАЕС не потребує російського палива - Енергоатом

     • 144721 переглядiв