na-sumschini-vzdovzh-kordonu-udarnikh-ugrupovan-rf-ne-sposterigayetsya

На Сумщині вздовж кордону ударних угруповань рф не спостерігається

 • 504652 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. Обстановка на Сумщині залишається стабільно напруженою, але контрольованою. Вздовж кордону ударних угруповань не спостерігається. Загрози вторгнення на територію області немає. Про це повідомив голова Сумської ОВА Володимир Артюх, передає УНН з посиланням на Сумську ОДА/ОВА.

Цитата 

«Перше: Обстановка на Сумщині залишається стабільно напруженою, але контрольованою. Вздовж нашого кордону ударних угруповань не спостерігається. Наступальних дій ворога не зафіксовано. Загрози вторгнення на територію області немає», - повідомив Артюх.

По-друге, за його словами, обстріли з боку росії прикордоння не припиняються ні на день. Їх інтенсивність та кількість тільки зростає.

«Обстріли здійснюються щоденно, у цілодобовому режимі, з використанням різних видів зброї – від кулеметів та мінометів до авіаударів.

«Така ситуація є загрозливою для безпеки та життя наших громадян. Третє. Ми разом з військовими, головами громад та всіма силами оборони знаходимося на цілодобовому зв’язку. Бачимо, знаємо і контролюємо всю ситуацію», - зазначив Артюх.

Також він повідомив, що обласною військовою адміністрацією разом з громадами відпрацьовані алгоритми дій, підготовлений транспорт, пальне, інші необхідні матеріальні засоби. 

Доповнення 

Сумський напрямок залишається найнебезпечнішим у північній операційній зоні, і жителям прикордонних районів Сумщини слід виїхати через постійну небезпеку ворожих обстрілів.



Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Мексиці через спеку загинули щонайменше 112 людей

     • 640155 переглядiв