na-skhodi-stalo-menshe-obstriliv-y-atak-malyar-kazhe-vorog-peregrupovuyetsya

На сході стало менше обстрілів й атак: Маляр каже, ворог перегруповується

 • 3380610 переглядiв

КИЇВ. 15 серпня. УНН. На сході фіксують зменшення кількості обстрілів та атак російських військ. Наразі загарбники займаються перегруповуванням та відновленням втрачених у боях сил. Про це в ефірі телемарафону у вівторок повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр, пише УНН.

Цитата

«Протягом минулого тижня і навіть вчора ми фіксуємо в кількісному вимірі зменшення на сході обстрілів і кількості атак. Але це не означає, що ворог дає задню, відмовляється від своїх планів. Просто наші війська потужно вдарили по ворогу, коли вони активізувались на Куп’янсько-Лиманському напрямку. Наші їх там знищили дуже багато - російських бійців і техніки. У росіян зараз період, коли вони перегруповуються, відновлюють втрачені в боях сили», - повідомила Маляр.

Деталі

Вона додала, що росіяни не відмовляються від своїх планів і продовжують наступати там, де наступали. Бойові дії виснажують усі сторони, але бої тривають. «Наші плани – звільняти свої території, у ворога плани – завойовувати далі», - сказала Маляр.

За її словами, На Бахмутському напрямку на південному фланзі поступово, але впевнено українські бійці ідуть вперед. Не швидке просування сповільнують перепони з боку ворога: замінування, авіаційні обстріли, мінометні обстріли, армійська авіація.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У районах Мар'їнки та Красногорівки ворог вів безуспішні наступальні дії – Генштаб

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    путін закликав до більш тісної співпраці з Північною Кореєю

     • 809750 переглядiв

    У Києві на тлі спеки тимчасово обмежать рух вантажівок

     • 1202436 переглядiв

    України немає серед запрошених на саміт G20

     • 8378100 переглядiв