ukenru
na-rivnenskomu-poligoni-proyshli-artileriyski-navchannya

На Рівненському полігоні пройшли артилерійські навчання

 • 26944 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. На Рівненському військовому полігоні пройшли навчання артилерійських підрозділів частин оперативного командування "Захід". Розрахунки 152-міліметрових самохідних артилерійських установок "Акація" одного із артдивізіонів окремої механізованої бригади відпрацювали бойові стрільби по умовним цілям. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу міністерства оборони України.

За сценарієм навчань, після маршу по пересіченій місцевості батарея самохідних гаубиць вийшла у визначений район для ураження цілей противника. Після розгортання, артилеристи із закритої вогневої позиції забезпечили прикриття просування своїх піхотних підрозділів.

Як зазначив командир артилерійської самохідної батареї, підрозділ завдав вогневі удари з озброєння бойових машин по взводним опорним пунктам, мінометним батареям та піхоті умовного противника.

Також, під час злагодження, в ході практичних занять артилеристи відпрацювали питання вибору та облаштування вогневих позицій, ведення артилерійської розвідки та підготовки вихідних даних для стрільби.

Раніше УНН повідомляв, що у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки на Львівщині 72-а окрема механізована бригада імені Чорних Запорожців Збройних сил України впродовж двох місяців пройде інтенсивний курс навчання за стандартами НАТО.

Українські Національні Новини

Мультимедіа