ukenru
na-prikarpatti-trokh-deputativ-silradi-pidozryuyut-u-nezakonniy-virubtsi-lisu-na-1-2-mln-grn

На Прикарпатті трьох депутатів сільради підозрюють у незаконній вирубці лісу на 1,2 млн грн

 • 10820 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. На Прикарпатті трьом особам повідомлено про підозру у службовій недбалості. Шкода державі заподіяна у розмірі 1,2 млн грн. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Івано-Франківської області.

“За процесуального керівництва прокуратури Івано-Франківської області трьом особам повідомлено про підозру у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки охоронюваним законом державним інтересам у сфері охорони, відтворення, сталого і раціонального використання лісових ресурсів (ч. 1, ч. 2 ст. 367 ККУ)",- йдеться у повідомленні.

Встановлено, що депутат сільської ради, який працює майстром лісу та двоє його спільників, лісничий та його помічник, допустили незаконну рубку дерев на ввіреній їм території.

"Внаслідок цього державі заподіяна шкода на суму понад 1 млн 200 тис. грн. Наразі задоволено позов про відшкодування збитків, завданих вказаною протиправною діяльністю та вирішується питання про стягнення коштів до бюджету", - повідомили в прокуратурі.

Нагадаємо, прокуратурою Івано-Франківської області розпочато кримінальне провадження за фактами масового знищення рослинного світу, що ймовірно призвело до стихійного лиха на території Івано-Франківської та інших областей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП