ukenru
na-prikarpatti-silniy-viter-povaliv-derevo-pered-reysovim-avtobusom-travmovaniy-pasazhir

На Прикарпатті сильний вітер повалив дерево перед рейсовим автобусом, травмований пасажир

 • 10014 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. В Івано-Франківській області сильний вітер повалив дерево на дорогу перед рейсовим автобусом. Один пасажир отримав травми, його забрала швидка. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ДСНС в області.

"В селі Хом’яківка Тисменицького району в результаті посилення вітру відбулось падіння дерева на автомобільну дорогу перед рейсовим автобусом Mercedes-Benz, який слідував за маршрутом "Нові Кривотули – Івано-Франківськ" та легковим автомобілем Nissan. В результаті падіння дерева пошкоджено бокове скло автобуса, легковий автомобіль без пошкоджень. Рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №2 міста Тисмениця розрізали гілки поваленого дерева. Ще до приїзду пожежно-рятувальних підрозділів, з автобуса каретою швидкої невідкладної медичної допомоги до Тисменицької ЦРЛ доставлено пасажира, 1958 року народження", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що всього в автобусі перебувало 15 осіб. Потерпілого після надання медичної допомоги відпущено за місцем проживання.

Нагадаємо, в Україні сьогодні вируватиме негода: значні опади та вітер.

Також нагадаємо, Укравтодор повідомив про ситуацію на основних дорогах.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП