ukenru
na-prikarpatti-mayzhe-dobu-shukali-4-richnogo-khlopchika

На Прикарпатті майже добу шукали 4-річного хлопчика

 • 71751 переглядiв

КИЇВ. 3 червня. УНН. У селі на Прикарпатті зник 4-річний хлопчик. Пошуки тривали зі вчорашнього обіду. Сьогодні вранці дитину знайшли. Про це повідомив сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області, передає УНН.

Пошуки дитини почалися вчора, 2 червня, по обіді та тривали до 7 години сьогоднішнього ранку.

"А все сталося дуже несподівано. Дитина, яка пішла з дідом випасати худобу у с.Петранка Рожнятівського району, заблукала у лісі. Поки дідусь відгонив десь корову, сказав малому почекати його. Та коли повернувся до цього місця, дитини не було. Ретельні та безперебійні пошуки дитини довели, що чужої біди, як і чужих дітей, не буває. Малюк уже в обіймах батьків", – зазначено в повідомленні.

Повідомлення до поліції надійшло після 2-годинних безуспішних пошуків хлопчика родичами. Так, до пошуків залучили працівників поліції, кінологів, військовослужбовців Нацгвардії, працівників ДСНС. До них згодом долучилися сотні небайдужих місцевих жителів та мешканців інших сіл і міст Прикарпаття, які відгукнулися на повідомлення про зникнення дитини.

"Хлопчика знайшли на світанку, стомленого, переляканого, але головне – живого та неушкодженого. Дитина спала під деревом", – розповіли у ГУНП.

Нагадаємо, у с. Максимівка Запорізької області зникла майже дворічна дівчинка. Після пошуків, які тривали всю ніч, дитину знайшли у сіннику. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП