na-poltavschini-stalasya-dtp-za-uchasti-avtobusa-dvoye-lyudey-zaginulo-desyatero-postrazhdalo

На Полтавщині сталася ДТП за участі автобуса: двоє людей загинуло, десятеро постраждало

 • 456685 переглядiв

КИЇВ. 30 липня. УНН. На Полтавщині поліція встановлює обставини ДТП, в якій двоє людей загинули, десять – отримали тілесні ушкодження. Про це УНН повідомляє з посиланням на повідомлення Відділу комунікації поліції Полтавської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 30 липня, близько 15-ї години, на автодорозі між селами Проні та Стасі Полтавського району. Поліція встановлює обставини події.

Деталі

За попередньою версією слідства, відбулося зіткнення автобуса РУТА з автомобілем Volkswagen Tiguan. Унаслідок ДТП на місці події загинув 40-річний водій легковика та 56-річна пасажирка маршрутного автобуса.

«На даний час відомо, що тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості отримали пасажирка легковика та 10 пасажирів автобуса, серед яких одна малолітня дитина. Постраждалих доставили до лікарні», - повідомили у поліції.

Встановлено, що на момент зіткнення в автобусі перебували 17 пасажирів та водій.

За даним фактом слідчим підрозділом Головуправління поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської обласної прокуратури, розпочато досудове розслідування за частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Поліція встановлює обставини події.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Резніков: в Україні справжній бум виробництва дронів

     • 842748 переглядiв

    Київське «Динамо» розгромило закарпатський «Минай»

     • 649032 переглядiв