ukenru
na-poltavschini-ryatuvalniki-vityagnuli-zi-snigovikh-zametiv-ponad-20-avtivok

На Полтавщині рятувальники витягнули зі снігових заметів понад 20 автівок

 • 15489 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. У Полтавській області станом на 10 годину 11 січня рятувальники відбуксирували зі снігових заметів 4 легкових та 17 вантажних автомобілів, повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ГУ ДСНС України в області.

"Підрозділи Полтавського гарнізону ДСНС України залучаються до ліквідації наслідків ускладнення погодних умов. Так, станом на 10 годину 11 січня рятувальники відбуксирували зі снігових заметів 4 легкових та 17 вантажних автомобілів у Полтаві, Диканському, Полтавському, Лохвицькому Котелевському, Новосанжарському та Гадяцькому районах", - повідомили у пресслужбі.

Так о 05:50 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що внаслідок складних погодних умов, на автодорозі Лохвиця-Пирятин, поблизу села Пестичевське Лохвицького району застрягли в сніговому заметі 3 вантажні автомобілі. Бійці ДСНС, які прибули на виклик, за допомогою тросу відбуксирували автомобілі на безпечну ділянку дороги. Для надання допомоги залучалися 4 чоловіки особового складу 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини та 1 одиниця техніки.

Рятувальники Полтавщини продовжують надавати допомогу громадянам на автошляхах області.

Нагадаємо, внаслідок ускладнення погодних умов (шквалистий вітер, налипання мокрого снігу) через спрацювання системи захисту ліній електропередач в Україні знеструмлено 380 населених пунктів у 11 областях.

Українські Національні Новини

Суспільство