na-pivdni-za-dva-tizhni-zsu-znischili-ponad-1800-okupantiv

На півдні за два тижні ЗСУ знищили понад 1800 окупантів

 • 95947 переглядiв

КИЇВ. 12 вересня. УНН. На півдні за два тижні активних контрнаступальних дій Збройним силам України вдалося знищити понад 600 одиниць ворожої техніки та понад 1800 російських окупантів. Про це на брифінгу повідомила начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк, передає УНН.

Деталі

За словами Гуменюк, за два тижні на південному напрямку ЗСУ знищили понад 1800 окупантів, понад 500 одиниць авто-бронетехніки, 122 танки, 2 літаки, 2 гелікоптери і приблизно 10 крилатих ракет, якими ворог намагався вдарити по територіям, які перебувають під контролем України.

Також було проведено роботу з інформування російських військ щодо того, як здаватися у полон.

"Інформували за допомогою листування, донесення іншими вербальними і радіо-способами комунікації про те, як вони можуть вийти з цієї так званої “спецоперації” і зробити свій підрозділ небоєздатним. Зокрема, як зіпсувати техніку, як правильно скласти зброю, як правильно перейти в обмінний фонд і зберегти своє життя", – зазначила Гуменюк.

Нагадаємо

ОК “Південь” повідомило, що в Чорному морі продовжують перебувати в ракетнобезпечних для себе районах (поблизу південного узбережжя Криму) 14 бойових кораблів ворожого флоту, серед яких 4 надводних ракетоносії, споряджені 26 "Калібрами". Зненацька активізовано присутність 4 великих десантних кораблів.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На півдні за два тижні ЗСУ знищили понад 1800 окупантів

     • 95947 переглядiв

    Прийняв 10 "прильотів": ЗСУ знову вдарили по Антонівському мосту

     • 140455 переглядiв

    Ворожий удар по Харкову: є загиблий та поранений

     • 121238 переглядiв