ukenru
na-pivdni-ukrayinski-viyskovi-znischili-poloviy-sklad-boyepripasiv-voroga

На Півдні українські військові знищили польовий склад боєприпасів ворога

 • 99220 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. Поблизу села Благодатне Миколаївської області українські військові знищили польовий склад ворожих боєприпасів. Про це УНН повідомляє з на інформаційне зведення ОК «Південь».

Деталі

Понад сотню вогневих завдань, виконаних нашими ракетно-артилерійськими підрозділами забезпечили зменшення ворожих потужностей на 19 рашистів, самохідну гаубицю «Мста-С», 5 танків та 3 одиниці іншої броньованої техніки. В районі Благодатного знищено польовий склад ворожих боєприпасів.

Водночас, як додали в Оперативному командуванні обстановка залишається напруженною.

Цитата

«Обстановка в нашій операційній зоні напружена, складна, але контрольована. Сили оборони продовжують активні дії із закріплення на вивільнених територіях. Під їх тиском противник проводить заходи щодо перегрупування військ на окремих напрямках, вишукує способи підтягування резервів, веде повітряну розвідку. В окупованих населених пунктах посилюють перевірки, але тепер вже шукають не тільки «укронацистів», а й своїх, що повтікали з поля бою і, перевдягнуті в цивільне, вишукують способи евакуюватися», - йдеться у зведенні.

В Чорному морі корабельне угруповання ворожого флоту – без змін складу та задач.

Українські Національні Новини

Війна