ukenru
na-pivdni-ukrayini-viyskovi-znischili-73-kh-rosiyskikh-viyskovikh-ta-7-odinits-tekhniki

На півдні України військові знищили 73-х російських військових та 7 одиниць техніки

 • 100270 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. На півдні ЗСУ знищили 73-х російських військових і сім одиниць техніки, серед яких зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир С1", автомобільна та броньована техніка. Про це повідомляє оперативне командування "Південь", передає УНН.

Деталі

На тимчасово зайнятих територіях України російські окупанти вводять заходи, що обмежують права і свободи мирних жителів, зокрема свободу пересування. Населені пункти, що готують до проведення псевдо-референдумів закриті для в’їзду та виїзду.

На Миколаївщині й Херсонщині противник продовжує ведення оборонних дій на зайнятому рубежі та артилерійсько-минометні обстріли населених пунктів і наших позицій.

Відмічено посилення розвідувальної активності в бік адміністративного кордону Миколаївської області. Спробу висування двох диверсійно-розвідувальних груп ворога нашими підрозділами зірвано. Понісши втрати до 50 % складу ДРГ, рашисти відступили.

Втрати окупантів складають 73 рашисти та 7 одиниць техніки, серед яких зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир С1", автомобільна та броньована техніка.

Нагадаємо

Донеччина: від обстрілів окупантів загинуло 5 мирних, ще 5 поранені.

Українські Національні Новини

Суспільство