ukenru
na-pivdni-ukrayini-viyskovi-znischili-59-rashistiv-ta-15-odinits-vorozhoyi-tekhniki

На півдні України військові знищили 59 рашистів та 15 одиниць ворожої техніки

 • 109846 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Оперативне командування "Південь" у своєму Facebook повідомили, що на півдні України військові знищили 59 рашистів та 15 одиниць ворожої техніки. Про це інформує УНН.

Деталі

Протягом  минулого дня по українських позиціях ворогом нанесено авіаційний удар гелікоптерами Ка-52. У відповідь, по ворожих підрозділах, нашою авіацією нанесено 3 ураження.

Цитата

"При виконанні вогневих завдань нашими ракетно-артилерійськими підрозділами з обліку боєздатних назавжди викреслено 59 рашистів, танк та 6 інших броньованих машин, зенітно-ракетний комплекс “ТОР М1”, реактивна система залпового вогню, самохідна гаубиця “Гвоздика”, 5 автівок. Також в 3 різних населених пунктах Херсонщини знищено 3 польових склади боєприпасів", - йдеться у повідомленні.

Тим часом, окупаційна влада на Херсонщині відбирає приватний бізнес у місцевих підприємців. Зокрема, загарбники хочуть привласнити регіональні АЗС, щоб на них продавати завезене з Криму пальне.

На Миколаївщині ворог продовжує обстріли населених пунктів вздовж лінії зіткнення і в тилу наших підрозділів, намагаючись створити ілюзію свого панування на максимально можливій частині області.

В Чорному морі корабельне угруповання ворожих кораблів вкотре переформатовується. Наразі, в готовності до нанесення ракетних ударів з моря перебувають 1 надводний корабель і 1 підводний човен, споряджені 12 крилатими ракетами. Також в готовності до дій перебувають 5 великих десантних кораблів.

Нагадаємо

Січеславські десантники збили російський вертоліт Ка-52 “Алігатор”.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП