ukenru
na-parad-v-moskvi-zaluchili-viyskovikh-zi-spetsoperatsiyi-putin

На парад в москві залучили військових зі "спецоперації" - путін

 • 287351 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. У параді до 9 травня залучили російських солдатів та офіцерів, що безпосередньо брали участь у війні проти України на Донбасі. Про це під час виступу заявив президент рф володимир путін, передає УНН

Цитата

«Зараз, на червоній площі, пліч-о-пліч стоять солдати та офіцери з багатьох регіонів нашої батьківщини, в тому числі і ті, хто прибув прямо з Донбасу, безпосередньо із зони бойових дій. Вороги росії намагалися використати проти нас банди міжнародних терористів, намагалися посіяти національну ворожнечу, щоб зсередини нас розколоти. Проте нічого не вдалося і наші бійці різних національностей разом прикривають один одного від куль та осколків, як рідних братів», – сказав путін.

Також він заявив, що росія пропонувала заходу заключити договір про гарантії безпеки, але їй нібито відмовили. З його слів, готувалося зіткнення з «неонацистами» та «бандерівцями», на які нібито США робили ставку.

«Відкрито йшла підготовка до чергової каральної операції на Донбасі, до вторгення на наші історичні землі, включаючи Крим. У Києві заявляли про можливість придбання ядерної зброї, а блок НАТО почав активні дії на засвоєння прилягаючих до нас територій», – заявив путін.

Додамо

В експертному колі вказують, що «священна» колись і для росіян дата 9 травня – День Перемоги – на сьогодні позбавлена змісту. Сама ж росія перетворює цю дату на щось комічне, абсурдне, навіть принизливе для самих же росіян. Так, спочатку росія приватизувала свято перемоги, потім перетворила його на жертовне свято – коли почали проводити марші з портретами дідів та прадідів, що воювали. Тепер же росіяни можуть вийти з портретами тих, хто загинув в Україні, – портретами померлих на війні онуків тих дідів. 

Українські Національні Новини

Новини Світу