na-okupovanykh-terytoriiakh-rosiiany-vidbyraiut-v-ukraintsiv-nerukhomist-tsentr-natssprotyvu

На окупованих територіях росіяни відбирають нерухомість в українців - Центр нацспротиву

 • 48839 переглядiв

На тимчасово захоплених територіях України окупаційна влада рф продовжує порушувати права українців та відбирати в них нерухомість. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає УНН.

Деталі 

Зазначається, що найпоширенішим порушенням прав людини на окупованих територіях за поточний рік є порушення права на власність.

Російсько-окупаційні війська разом з представниками місцевих окупаційних адміністрацій, а також інші члени незаконних збройних формувань систематично привласнюють або знищують майно місцевих мешканців

- розповіли у Спротиві.

Відтак, громадяни України, які були змушені виїхати з окупованих територій та на даний час не мають змоги підтвердити право власності на нерухомість.

Росіяни провели нові рейди для примусової паспортизації ТОТ29.12.23, 01:16

У Центрі нацспротиву пояснили, що через це окупаційна влада не соромлячись "допомагає" військовим окупантам, ветеранам бойових дій, особливо тим, які брали активну участь під час широкомасштабного вторгнення.

Доповнення

Представники Центру національного спротиву підкреслюють, що частину окупованої власності росіяни використовують у воєнних цілях, зокрема, для розміщення особового складу та техніки російсько-окупаційних військ.

У Спротиві закликали  місцеве населення на ТОТ продовжувати передавати інформацію про противника, оскільки це найефективніший спосіб пришвидшити звільнення окупованих територій.  

Нагадаємо

росіяни на тимчасово окупованих територіях створили базу даних, яка відстежує понад 100 000 "нелояльних" українських мешканців. В майбутньому доступ до неї матимуть окупанти на блокпостах.

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Patriot збив загалом  15 "Кинджалів" рф - Ігнат 

     • 42981 переглядiв