na-okupovanii-chastyni-zaporizhzhia-rizko-zrosly-tsiny-cherez-okupantiv-tsentr-natssprotyvu

На окупованій частині Запоріжжя різко зросли ціни через окупантів - Центр нацспротиву

 • 23240 переглядiв

На окупованій частині Запорізької області зростають ціни на товари першої потреби. Водночас окупанти затримують виплати заробітної плати місцевим. Про це заявили у Центрі національного спротиву, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що серед основних факторів, які негативно впливають на рівень життя місцевого населення – безробіття, високі ціни навіть на товари першої необхідності, а також затримки до двох місяців заробітних плат для працівників так званих "підприємств", "організацій" тощо.

росіяни не платять працівникам комунальних установ, навчальних закладів і дитсадків - ЦНС08.03.24, 05:24

Стрімке зростання цін на товари зумовлюється перебуванням на окупованих територіях представників російсько-окупаційних військ та інших осіб, які були відправлені у так зване "відрядження" з території рф з відповідним фінансовим забезпеченням, який значно переважає місцеві норми 

- пояснили у Спротиві.

Центр національного спротиву наголошує, що кожен так званий "держслужбовець" та інші особи, які були відправлені на територію України для роботи в окупаційних адміністраціях та інших установах є законною ціллю для Сил оборони України.

Нагадаємо

Через контроль над цінами, запроваджений окупаційною російською адміністрацією, у магазинах Луганської області виник дефіцит продуктів харчування, оскільки власники магазинів обмежують поставки та зарплати, щоб компенсувати фінансові втрати.

Популярні

Новини по темі

Столичні прокурори прийшли з обшуками у КП "Плесо": що відомо

 • 25939 переглядiв