na-odeshchyni-zatrymaly-kyianku-yaka-verbuvala-zhinok-dlia-seksualnoi-ekspluatatsii-v-azii

На Одещині затримали киянку, яка вербувала жінок для сексуальної експлуатації в Азії

 • 7491 переглядiв

35-річна жителька Київщини організувала вербування жінок для надання інтимних послуг в азійській країні. Підозрювану затримали після вербування двох 28-річних одеситок, яким обіцяли до $1000 за ніч.

В Одеські області вирили жінку, яка організувала пошук, підбір та вербування панянок для надання послуг інтимного характеру в одній з країн Азії. Про це заявили у Головному управлінні Національної поліції Одеської області, передає УНН.

Деталі

У Нацполіції розповіли, що вербувальниця запевняла, що жінки з легкістю зможуть забезпечити себе та свої сімʼї, і обіцяла допомогти з оплатою квитків на переліт.

За її послуги з "працевлаштування" завербовані робітниці повинні були в перший місяць "роботи" віддати 5000 доларів.

Припинили протиправні дії фігурантки після вербування нею через коло знайомих та за допомогою створених в одному з месенджерів груп двох 28-річних одеситок. Зловмисниця обіцяла їм від 500 до 1000 доларів за ніч. За такі гроші вони мали виконувати роботу, що полягала у vip-ескорті багатих людей з подальшим наданням їм сексуальних послуг

- кажуть правоохоронці. 

Працівники управління міграційної поліції обласної поліції спільно зі слідчими відділу поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 та 26 прикордонним загоном Державної прикордонної служби України затримали зловмисницю.

Фігуранткою виявились 35-річна жителька Київщини. Вона самостійно у скоєному зізналась.

Під час обшуку за місцем мешкання жінки правоохоронці вилучили мобільні телефони, банківські картки, гроші, "чорнові" записи та інші речі, що становлять інтерес для слідства.

В одеській "Аркадії" сталась масова бійка: затримали понад півдесятка молодиків28.07.24, 20:44

Слідчі під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси повідомили правопорушниці про підозру за ч.ч. 1 та 2 ст. 149 Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Слідство триває 

- резюмували в Національній поліції. 

Зазначається, що за вербування людини, вчинене з метою експлуатації, з використанням уразливого стану потерпілого, зокрема повторно, жінці загрожує покарання позбавленням волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо

Чоловік влаштував стрілянину у місті Кілія в Одеській області - вистрілив через паркан сусідів, а потім пішов на дитячий майданчик, де перебували дві 15-річні дівчини.

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Данія надасть Україні військову допомогу на 116 млн доларів

     • 10971 переглядiв

    Уряд схвалив спрощення реєстрації ліків

     • 7960 переглядiв

    Армія рф обстріляла Донеччину: загинуло четверо літніх людей

     • 11580 переглядiв

    На Харківщину ворог з початку року скинув 950 КАБів - Синєгубов

     • 22420 переглядiв