na-odeshchyni-ochikuiut-pohirshennia-pohodnykh-umov-enerhetyky-pereishly-u-posylenyi-rezhym-roboty-dtek

На Одещині очікують погіршення погодних умов: енергетики перейшли у посилений режим роботи – ДТЕК

 • 57581 переглядiв

ДТЕК Одеські електромережі переходить на посилений режим роботи у зв'язку з прогнозованою ожеледицею та мокрим снігом у регіоні, готуючись до можливих відключень електроенергії та аварій. Просимо мешканців повідомляти про випадки знеструмлення та триматися подалі від пошкоджених ліній електропередач.

В Одеській області через негоду енергетики перейшли у посилений режим роботи. На завтра синоптики обіцяють одеситам ожеледицю та мокрий сніг. Фахівці ДТЕК Одеські електромережі завчасно підготувались до ліквідації ймовірних аварій. Про це інформує пресслужба енергетичної компанії, передає УНН.

За прогнозами синоптиків, 8 грудня на території Одеської області очікується погіршення погодних умов − ожеледиця та налипання мокрого снігу. Складні погодні умови можуть призвести до обриву проводів і відключень світла. Наші аварійні бригади переведені у режим підвищеної готовності, щоб за необхідності у максимально стислі терміни повертати світло.

– поінформували у ДТЕК регіону.

Деталі

Енергетики працюватимуть у режимі 24/7, аьи електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

У ДТЕК також нагадали, що роби у разі відсутності світла. Зокрема, просять громадян оперативно інформувати компанію через повідомлення на фейсбук, розділ "Відсутня електроенергія?" на офіційному сайті, або ж за номерами гарячої лінії їхнього кол-центру: +38 (048) 705 90 90.

Енергетики також закликали одеситів бути обережними, й не нехтувати правилами безпеки та не наближатись до обірваних ліній електропередач.

Тетяна Салганік

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі